Sunday, February 25, 2007

Status op 25 februari 2007Stijn, Els en de vrouw van de circusdirecteur praten over het optreden van Lydia het slangenmens en de goochelaar. Els vraagt zich af hoe het slangenmens toch in het kastje kon komen zonder dat iemand dat heeft gezien? Ze vraagt aan de vrouw van de circusdirecteur of zij de truck kent. Maar ook zij kent de truuk niet.

Dan komen de circusdirecteur en Lydia aangelopen, Stijn en Els horen dat Lydia aan de circusdirecteur vraagt of ze een persoonlijke masseur krijgt. De circusdirecteur zegt dat dat wel erg duur gaat worden. Lydia vindt dat ze dat wel waard is omdat dankzij haar iedere avond de circustent helemaal uitverkocht is. Daarna stapt ze haar grote woonwagen in. De circusdirecteur loopt dan ook naar zijn woonwagen.

Els en Stijn zijn nog erg nieuwsgierig naar de geheimzinnige kist. Els probeert door de raam van Lydias woonwagen of er wat te zien is. Stijn moet haar optillen anders kan ze niet door de raam kijken. Els ziet dan dat Lydia de kist heeft opengemaakt en tegen iets praat wat in de kist ligt. Het lijkt wel alsof ze tegen een baby praat. Els kan echter niet zien wat er in de kist zit.

Film tot dus ver (9 min 59 sec)

Tot dus ver zijn er dus al 7 hoofdstukken af:

hoofdstuk 1: "Apenliefde" (1 min 06 sec)


hoofdstuk 2: "Wat een lijf" (1 min 31 sec)


hoofdstuk 3: "Uitsloofster" (1 min 29 sec)


hoofdstuk 4: "Praatjes" (1 min 56 sec)


hoofdstuk 5: "Een geheim?" (2 min 04 sec)


hoofdstuk 6: "Niet te geloven" (0 min 48 sec)


hoofdstuk 7: "Wat zit er in de kist" (1 min 00 sec)

No comments: